marți, 21 iunie 2011


E ceva ce am vazut in ochii tai, in modul in care ma priveai... un zambet... un adevar. Te rog vino si priveste-ma iar, nu ma mai amagi. Tu esti cel pe care il vreau langa mine, tu esti cel care m-a facut sa uit de tot, tu esti cel pe care il vad peste tot...

A trecut ceva timp...Mi-am dorit mult sa te revad si azi...

Te vad, esti iar aproape de mine si mi-e si teama sa te privesc. Ridic capu pentru o secunda si iti intalnesc ochii, acei ochi negri, in care ma pierd. Te pup pe obraz, desi imi aduc aminte, atat de bine, sarutul tau.... Aud iar acele soapte, se napustesc asupra mea si se imprastie precum vantul ce bate.

Pleci, caci timpul se scurge repede.

Pana in momentul in care te-am vazut era asa de simplu sa imi construiesc o poveste si sa ma ascund acolo de fiecare data cand imi era dor. Acum nu mai pot sa ma refugiez acolo, nu mai pot sa visez, caci am vazut realitatea.

Mi-ar placea sa te vezi macar un pic prin ochii mei, mi-ar placea sa ma vad macar o secunda prin ochii tai. Nici nu stiu ce simt. Un sentiment ciudat mi-a cuprins inima, ma simt neputinciaosa, simt ca nu pot sa fac nimic sa fiu mai aproape de tine.

Nu te mai astept si nu te mai caut, ma pierd doar prin amintiri, fi sigur ca nu te uit , doar astept sa ma gasesti la momentul potrivit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu