joi, 8 iulie 2010

Friends

Prietenii vin si pleca, precum vantul bate ...doar cei adevarati fac tot posibilul sa ramana langa tine. Atunci cand ti-e greu si nu le poti oferi decat prietenia ta, ei sunt acolo fara interese ascunse.

Prietenii sunt asemenea noua, impart pasiuni sau interese comune, au un mod asemanator de a gandi, fapt care de altfel ne aproprie.

Imi iubesc prietnii pentru ceea ce sunt, cu fiecare defect si cu fiecare calitate a lor, ii apreciez pe cei ce au curajul sa-mi vorbeasca despre greselile mele sau ale lor si incearca sa imi fie aproape, le multumesc celor care ma iubesc.

"Ce e mai placut decat sa ai pe cineva cu care sa indraznesti sa vorbesti totul asa cum vorbesti cu tine? Ce pret ar mai avea bucuria in imprejurari fericite, daca n-ai avea pe cineva care sa se bucure de ea la fel ca tine? Iar nenorocirea ar fi greu s-o induri fara cineva care s-o suporte si mai greu decat tine"

Cineva spunea odata ca atunci cand mori, daca ai 5 prieteni adevarati, inseamna ca ai avut o viata minunata. Iti multumesc ca faci parte din ei!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu